YOGA studio FIT & CO:

Bij YOGA studio FIT & CO, de yogastudio van Katelijne,  kan je terecht voor Yin yoga , Vinyasa yoga EasyflowYinYang yoga in kleine groep of wil je liever een individuele yogasessie dan kan dit ook.

Door CORONA zijn de plaatsen voor de LIVE groepslessen beperkt tot 5 personen en moet je reserveren:​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Dit kan tot 1 uur voor de les begint. Annuleren kan tot 3 uur op voorhand.
Kijk regelmatig, want ook al is een les volzet, er kan altijd iemand annuleren, of zet je op de wachtlijst.
Je kan je les betalen met je beurtenkaart of ter plaatse (GEPAST cash geld of payconiq)
Breng je eigen matje en een dekentje mee! Sporttassen zijn niet toegelaten!
Het is verplicht een mondmasker te dragen bij het binnenkomen en het buitengaan van de yogazaal.
​​​​​​​ Je kan het mondmasker afzetten als je op je yogamat zit. Zo zorgen we goed voor elkaar en voor onszelf. Namasté!​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Je moet helemaal niet lenig zijn om aan yoga te doen. Bij YOGA studio FIT & CO kiezen we voor functionele yoga, waardoor iedereen op een veilige manier leert bewegen binnen zijn eigen mogelijkheden. Yoga gaat om de ervaring, niet om de prestatie. Yoga gaat over bewust worden, contact maken met jezelf, en je fysieke capaciteiten aanvaarden, ongeacht hoe ver je kan gaan in een houding. 
​​​​​​​Bij YOGA studio FIT & CO vind je ook geen zweverige yoga, maar yoga waar yoga voor dient; voeling krijgen met je lichaam en evenwicht vinden tussen lichaam, geest en emoties door middel van de adem. Een total "work-out" maar dan zonder prestaties, of beter gezegd een "work-in" voor lichaam en geest.
​​​​​​​
De studio bevindt zich achter in de tuin, in het groen. De glazen schuifdeuren kunnen volledig openschuiven, zodat je echt in de tuin je yogales uitoefent. Bij mooi weer kunnen de lessen ook op het grasveld doorgaan.
De studio wordt verwarmd met infrarood, waardoor je dieper kan ontspannen.
​​​​​​Er is een gemeenschappelijke kleedkamer (gesloten wegens CORONA). Er zijn geen douches.

Het is ook mogelijk om LIVE van bij je thuis deel te nemen aan de yogalesssen via onze ONLINE YOGA STUDIO FIT & CO of je kan in de zomermaanden deelnemen aan de outdoor yogasessies in den HOF

Voor info en reservaties YOGA studio FIT & CO:
​​​​​​​Katelijne Lauwers; yoga teacher (RYS 200 TT; Yin basic 50TT, Yin advanced 30TT)​​​​​​​​​​​​​​
Tel: 0477 79 92 50
Emailyoga@fitenco.be

image-278636-yogastudio_foto_2.w640.png
Hirer vind je de maatregelen om in de Studio yogalessen te volgen:

Ben je op zoek naar meer balans, rust en tijd voor jezelf, of wil je graag kennis maken met yoga en ontdekken wat yoga voor jou kan doen, kies dan voor een individuele gepersonaliseerde yogasessie, meer info


Altijd op zoek naar mooie, originele, draagbare, betaalbare, en duurzame sportkleding, dan kan je de collectie van Pure By Luce  aankopen bij YOGA studio FIT & CO
De prints van deze collectie worden gemaakt door internationale artiesten die Loes tijdens haar reizen ontmoet en laten je dromen van exotische en feelgood bestemmingen.
Elk kledingstuk wordt gemaakt in Europa en is vegan en PVC-vrij. 
De leggings, tops en sweaters zijn niet alleen zalig om te dragen tijdens een yogasessie, maar ook tijdens je fitness workout of bij een running sessie.
Je kan passen voor of na de yogales of je kan een afspraak maken met Katelijne op 0477 79 92 50 en dan kan je in alle rust passen en kiezen.