FIT & CO YOGA@WORK
​​​​​​​
"In-Company" yogalessen

FIT & CO YOGA@WORK organiseert "In-Company" yogalessen op maat van jouw bedrijf.
Sessie kunnen doorgaan 's morgens, tijdens de middagpauze of tijdens de werkuren en duren ofwel 30 min of een uur. Deze sessies gaan 1 à 2x per week door gedurende minstens 1 maand. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.

Waarom yoga op jouw werkplek organiseren?
De voordelen van yoga op het werk zijn groot. Yoga helpt om de balans te vinden tussen de werkdruk en je privéleven. Je kan beter om met stress, je concentratie verbetert, je leert focussen, loslaten en out of the box-denken, waardoor je productiviteit verbetert en tegelijkertijd zorg je goed voor je lichaam. Het is dus een total work-out voor lichaam en geest. Yoga is dan ook een goede tool om een burn-out te voorkomen.

FIT & CO YOGA@WORK - workshop
​​​​​​​
Hier worden 5 yogasessies aangeboden in combinatie met FIRST ACT KIT training voor meer psychologische flexibiliteit bij stress om zo een burn-out bij je medewerkers te voorkomen.
De FIRST ACT KIT training is een groepsprogramma van 5 sessies, waarin de deelnemers leren wat stress is, wat stress met hen doet en hoe ze kunnen omgaan met stress ipv stress weg te krijgen. Een druk leven zit nu eenmaal vol stressmomenten. Het is niet de bedoeling om deze spanning of stressmomenten uit je leven te bannen, want een spanningsloos bestaan is niet voorstelbaar en niet wenselijk; "stress hoort bij het leven"! Nochtans is het dat wat we heel vaak doen: onze stress proberen weg te krijgen. Maar in plaats van energie te steken in het weg krijgen van stress, kan je beter energie steken in een balans vinden in je leven en met stress leren omgaan, dit noemen we  "Je psychologische flexibiliteit vergroten".
Dit groepsprogramma is gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training (FACT), een actieve en snelle vorm van ACT.  De 6 ACT-vaardigheden worden in FACT samengebracht in 3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit. Deze pijlers zijn openheid, bewustzijn en engagement.
​​​​​​​Bij dit programma hoort een werkboek. In dit werkboek vinden de deelnemers oefeningen om thuis te doen. Zo kunnen ze zelf de vaardigheden trainen om hun psychologische flexibiliteit te vergroten.

Al deze sessies worden begeleid door  Katelijne Lauwers, Yoga teacher (RYS 200 TT), ACT-counselor, Klinisch Psycholoog en Doctor in de Psychologie.
​​​​​​​
Tel: 0477 79 92 50
Emailadministratie@fitenco.be

FIT & CO YOGA@WORK - teambuilding

Tijdens de zomermaanden organiseert FIT & CO outdoor yoga events op unieke locaties in onze provincie of in de regio.
Een outdoor yoga event kan een fijne teambuildingactiviteit zijn voor jouw bedrijf. Doe mee en ervaar het met je team!

Meer info FIT & CO outdoor yoga
​​​​​​