Yoga of "Yuk" in het Sanskriet vormt de verbinding tussen het fysieke en het mentale aspect van gezondheid. Yoga is eigenlijk een total work-out voor lichaam en geest, maar dan zonder prestaties. Yoga gaat over ervaren, voelen, contact maken met jezelf. Dit zorgt voor meer balans in je leven.
Dit past helemaal binnen de visie van FIT & CO, uw Fitness en Gezondheidscentrum

op 15 september 2019 kan je enkel nog tickets voor het yoga-fest aan de inkom kopen!

​​​​​​​FIT & CO biedt verschillende YOGA - mogelijkheden aan:

Je kan bij YOGA studio FIT & CO terecht voor Yin, Vinyasa, en Yin Yang yogalessen in kleine groep of voor privé-sessies.


Tijdens de zomermaanden organiseert FIT & CO outdoor yoga events op unieke locaties in onze provincie of in de regio.
​​​​​​Een outdoor yoga-event is genieten met al je zintuigen. Op het ritme van je ademhaling, ontdek je een originele locatie, ervaar je wat yoga fysiek en mentaal met jou doet en geniet je van de muziek.​​​​​​​
Doe mee en ervaar het zelf!​​​​​​​
Ons volgende yoga event gaat door op 15/09/2019: After Summer Yoga aan de mijn met Nina de Man op een relaxing DJ set van BUSCEMI. Tickets en info op deze pagina.

 ​​​​​​​FIT & CO in-company YOGA​​​​​ biedt "In-company" yogasessies aan, als ook een Mindful Yoga Based ACT programma voor meer psychologische flexibiliteit bij uw werknemers of een FIRST ACT KIT YOGA-based training voor meer psychologische flexibiliteit bij STRESS, ter preventie van burn-out.


Voor info en reservaties ivm YOGA @ FIT & CO:
Katelijne Lauwers
Tel: 0477 79 92 50
Email: yoga@fitenco.be