Team:     

Mike Kamphuijs  -  Katelijne Lauwers​​​​​​​

Mike Kamphuijs

Ik ben sinds 1983 actief in de fitness-branche o.a. als manager bij fitnesscentrum Diestsestraat en De Vaart in Leuven en als consultant voor verschillende andere fitnesscentra waaronder STUDIO INGE (Inge Luyten, Nike-elite) te Herentals en ALL FIT te Wilsele.
In 2005 heb ik samen met Katelijne de stap gezet om een eigen zaak te starten: FIT & CO, uw Fitness en Gezondheidscentrum in Herk-de-stad.

Ik ben regent L.O. , gastdocent, stagebegeleider van de vakspecifieke opleiding " fitnessinstructor" voor regenten L.O. aan de UCLL en stagebegeleider Lic. L.O. KU Leuven
ik was "physical" trainer en/of coach van een aantal topatleten, waaronder:

►  X-Cape Team - Belgische afvaardiging Raid Gauloises Vietnam 2002
►  Gouden medaille winnaar karate Wado Ryu o.a. WK 2001 en BK 2003
►  Winnares zilver en goud inline-skating EK 2001
►  Belgisch recordhouder indoor zevenkamp 1999
►  Bronzen medaille winnaar marathon kayak WK 1996
►  Volleybal Liga Heren - Aquacare Halen 2006 - 2010

Mijn eigen favoriete sporten zijn fietsen, lopen, klimmen, kajakken en andere watersporten.

Katelijne Lauwers

Katelijne is ACT-counselor, Klinisch Psycholoog, Doctor in de Psychologie, Tabakoloog en Yoga teacher.
Ik heb een privé-praktijk sinds 2005.
Ik ben erkend als psycholoog onder het nummer 652106111; mijn visumnummer Klinische psychologie: 263843.
​​​​​​​Voor een overzicht van mijn opleidingen en bijscholingen klik hier

Ik ben  lid van de Belgische Federatie van Psychologen,  de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ACBS  & ACBS Bene-member; 
Ik ben gastdocent aan verschillende hogescholen.

Yoga Teacher

Na 20 jaar klassiek ballet, ben ik overgeschakeld naar Yoga en Wado Ryu karate. Daar ik voor beide sporten kracht nodig had, ben ik op aanraden van mijn trainer met fitness gestart. Zo heb ik Mike leren kennen. In 2005 hebben we samen de stap gezet om FIT & CO te starten, ons eigen Fitness en Gezondheidscentrum, waarin we elk onze passie kunnen uitvoeren, omdat je bij FIT & CO terecht kan voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect.
​​​​​​​Door de drukte van een eigen zaak, kwamen bepaalde hobby’s/passies meer en meer op de achtergrond en begon ik ze heel erg te missen.
​​​​​​​Daarom hebben we besloten om FIT & CO uit te breiden met een eigen Yoga studio.  Yoga of Sanskriet voor "yuk" verbindt het fysieke en het mentale en past dus helemaal binnen de FIT & CO visie. De yoga die ik aanbied is Vinyasa en Yin yoga, twee yoga-vormen waar ik zelf helemaal achter sta. Niet het zweverige, zo ben ik zelf ook niet,  maar yoga waar yoga voor dient; voeling krijgen met je lichaam en evenwicht vinden tussen lichaam, geest en emoties door middel van de adem. Een total work-out for body and mind!  Ik verwelkom jullie graag op de mat.

200h TT - The Art of Teaching Yoga (Joachim Meire)
50h TT - YIN yoga
30h TT  - YIN ADVANCED  - Find Balance Greenpath Yoga (Mirjam Wagner)