FIT & CO @ HOME WORKOUT

Door Corona is onze fitness verplicht gesloten tot ...???  Juist nu kan je fitness gebruiken, daarom laten we je ook niet in de steek en houden we je fit en gezond door live online workouts aan te bieden. We blijven deze online lessen aanbieden totdat we terug mogen openen.  

Elke FIT & CO @ HOME WORKOUT is een mix van buikspieren, rugstabilisatieoefeningen, been- en bilspieren, armspieren en borstspieren, eindigend met lenigheid- en ontspanningsoefeningen.
Elke week kan je deelnemen aan 4 online workouts:
 • Maandag 20u
 • Woensdag om 10u
 • Woensdag om 20u
 • Vrijdag om 20u

Heb je een geldig fitnessabonnement bij FIT & CO dan hoef je niets te doen, je krijg je wekelijks een mail met de 4 online workouts.
Heb je geen geldig fitnessabonnement meer of ben je nieuw bij FIT & CO en wil je ook deelnemen aan de online sessies, dan kan dit.
Stort 20 € op rekeningnummer BE 27 7340 0924 0873 met vermelding van ONLINE WORKOUTS en  je naam en stuur een mail naar fitness@fitenco.be. Je ontvangt voor dit bedrag 2 mails met daarin telkens de 4 online workouts van die week.

Even praktisch, hoe gaan we te werk?
 • De mail met de links voor de 4 workouts zal je steeds op zondag ontvangen.

 • Om deel te nemen moet je eenmalig de zoom app installeren (https://zoom.us/downloadLet op: je moet zelf GEEN account aanmaken of je registreren, dus GEEN SIGN In of Sign Up doen in ZOOM!!!!
  Klik in de mail die je ontvangen hebt op de link van de workout waaraan je wil deelnemen. Geef  je naam EN voornaam in. Je komt dan in een wachtruimte terecht en ik laat je dan toe tot de workout.
  De video en microfoon staat open als je in de les binnenkomt; iedereen kan je horen en zien. Als we aanmelden zwaaien we even naar mekaar en als je wil kan je dan je video en/of micro afzetten, zodat je alleen nog mij hoort en ziet.  

 • Als de workout start gaan alle microfoons AF, zodat je enkel nog mij hoort en ziet, zo kan je in alle rust deelnemen aan je workout.

 • Wat heb je nodig: een matje en een grote badhanddoek die je kan oprollen om onder je lage rug te leggen bij de buikspieren.

 • Het deelnemen aan deze workouts is geheel voor eigen risico van de deelnemer. FIT & CO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de online workouts. Deelnemen aan de workouts betekent dat je hiermee akkoord gaat.


Meer info:  fitness@fitenco.be