FIT & CO @ HOME WORKOUT

Elke FIT & CO @ HOME WORKOUT is een mix van buikspieren, rugstabilisatieoefeningen, been- en bilspieren, armspieren en borstspieren, eindigend met lenigheid- en ontspanningsoefeningen.

Je kan elke week vanuit je eigen huis live deelnemen aan de online workout op woensdag om 20:00u en op vrijdag om 20:00u

We gaan hiermee door tot eind januari: Voor 50€ ontvang je 5 mails, 1 mail per week, met daarin telkens de link naar de online workouts van die week.

Wil je deelnemen dan kan je het bedrag van 50€ overschrijven op rekeningnummer BE 27 7340 0924 0873 met vermelding van ONLINE WORKOUTS en  je naam en stuur een mail naar fitness@fitenco.be.

Even praktisch, hoe gaan we te werk?
  • De mail met de link voor de workouts zal je tijdig ontvangen.

  • Om deel te nemen moet je eenmalig de zoom app installeren (https://zoom.us/downloadLet op: je moet zelf GEEN account aanmaken of je registreren, dus GEEN SIGN In of Sign Up doen in ZOOM!!!!
    Klik in de mail die je ontvangen hebt op de link van de workout. Geef  je naam EN voornaam in. Je komt dan in een wachtruimte terecht en ik laat je toe tot de workout.
    De video en microfoon staat open als je in de les binnenkomt; iedereen kan je horen en zien. Als we aanmelden zwaaien we even naar mekaar en als je wil kan je dan je video en/of micro afzetten, zodat je alleen nog mij hoort en ziet.  

  • Als de workout start gaan alle microfoons AF, zodat je enkel nog mij hoort en ziet, zo kan je in alle rust deelnemen aan je workout.

  • Wat heb je nodig: een matje en een grote badhanddoek die je kan oprollen om onder je lage rug te leggen bij de buikspieren.

  • Het deelnemen aan deze workouts is geheel voor eigen risico van de deelnemer. FIT & CO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de online workouts. Deelnemen aan de workouts betekent dat je hiermee akkoord gaat.


Meer info:  fitness@fitenco.be
Terug naar Aanbod Finess