ONLINE YOGA STUDIO FIT & CO

Tijdens Corona hebben we met een online aanbod ervoor gezorgd dat je een goede balans tussen lichaam en geest kon vinden. Op vraag van jullie gaan we gewoon door met deze lessen. Je kan dus van op je eigen matje thuis de LIVE lessen meevolgen. De les staat 10 minuten voor de start open, zodat je nog even kan bijbabbelen met de andere FIT & CO yogi's als je dit wil.

Elke week ontvang je een mail met de links naar de online yogasessies van die week. Jij kan zelf kiezen aan welke sessie(s) je deelneemt. Je moet niet reserveren. Voor 50€ ontvang je 5 mails met ALLE online yogalessen van die week (uurrooster klik hier)
Overschrijving kan op rekeningnummer BE68 7350 1086 8634 met vermelding ONLINE-YOGA en je naam en stuur een mailtje naar yoga@fitenco.be.
Heb je een geldige beurtenkaart voor de yogalessen,  dan krijg je gratis toegang tot de online yogalessen op dinsdagavond en op zaterdagvoormiddag zolang je geldige beurten op je beurtenkaart hebt. 

Wil je graag eens proberen dan kan dat voor 8€. Schrijf dit bedrag over op BE68 7350 1086 8634 met vermelding ONLINE-YOGA en je naam en stuur een mailtje naar yoga@fitenco.be, als ik het bedrag ontvangen heb stuur ik je de mail met de online lessen van die week.

 Meer info over de verschillende yogastijlen en de lesopbouw vind je hier.

Even praktisch, hoe gaan we te werk bij de online lessen?
  • installeer de zoom app op je telefoon/tablet of laptop (https://zoom.us/download) Let op: je moet zelf GEEN account aanmaken of je registreren, dus GEEN SIGN In of Sign Up doen in ZOOM!!!!
    Klik in de mail die je ontvangen hebt op de link van de les waaraan je wil deelnemen. Geef  NAAM EN VOORNAAM in. Je komt dan in een wachtruimte terecht en ik laat je dan toe tot de les.

    De video en microfoon staat open als je in de les binnenkomt; iedereen kan je horen en zien. Als we aanmelden zwaaien we even naar mekaar en als je wil kan je dan je video en/of micro afzetten, zodat je alleen nog mij hoort en ziet.  

  • Als de les start gaan alle microfoons AF , zodat je enkel nog mij hoort en ziet, zo kan je in alle rust deelnemen aan je les.

  • Wat heb je nodig: losse kledij om makkelijk te bewegen; een matje (of een tapijt die niet schuift!); een yogabolster of een of meerdere stevige kussens of rol een (fleece)deken of badhanddoek op tot een rol; 2 yogablokken of 2 stevige boeken.

  • Het deelnemen aan deze lessen is geheel voor eigen risico van de deelnemer. Yoga studio FIT & CO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de online lessen. Deelnemen aan de lessen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

Voor info over  ONLINE YOGA studio FIT & CO:
​​​​​​​Katelijne Lauwers
Tel: 0477 79 92 50
Emailyoga@fitenco.be