Counseling in groep:

COUNSELING bij FIT & CO biedt ook groepsbegeleidingen aanDeze sessies worden begeleid door Katelijne Lauwers,  FACT-counselor, Klinisch Psycholoog, Doctor in de Psychologie.

Wil je je inschrijven voor een groepsessie stuur mail naar katelijne@fitenco.be en dan krijg je informatie over de prijs en over de data wanneer de volgende groepsessies doorgaan.

Psychologische flexibiliteitstraining voor adolescenten - groepsessie  

Dit is een groepsbegeleiding van 6 sessies voor adolescenten tussen 14 en 18 jaar om FACT-vaardigheden aan te leren en meer psychologische flexibiliteit op te bouwen bij faalangst, piekeren, stress, een laag zelfbeeld en moeilijke emoties ,...
Vooraleer een adolescent wordt aangenomen in de groep zal er eerst een intakegesprek met de ouder(s) gehouden worden. 
Het aantal inschrijvingen is beperkt:  min 6 tot max 10 adolescenten.

Rookstop - groepsessie
Dit is een rookstopbegeleiding van 8 sessies in kleine groep. Er wordt een terugbetaling door de mutualiteit voorzien.
Rookstopsessies kunnen ook op maat binnen uw bedrijf georganiseerd worden - Referenties: o.a. Kautex, Provincie Limburg, Federaal Parlement, Sint-Gerardus Diepenbeek, CAD Hasselt, Gevangenis Hasselt.

Gewichtscounseling - groepsessie
Dit is een begeleiding van 8 sessies in groep, waarbij we vooral samen op zoek gaan naar het waarom van jouw eetgedrag; hoe ziet jouw "koekiemonster" eruit en wat is op dit moment jouw gedragspatroon om daar mee om te gaan en kan je er ook op een andere manier mee omgaan? 
Het aantal inschrijvingen is beperkt: min 6 tot max 10 pers.​​​​​​​

FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit bij stress - groepsessie
Dit is een groepsprogramma van 5 sessies, Deelnemers leren wat stress is, wat stress met hen doet en hoe zij op dit moment met stress omgaan en dat dit ook anders kan. Een druk leven zit nu eenmaal vol stressmomenten. Het is niet de bedoeling om stressmomenten uit het leven te bannen, want een spanningsloos bestaan is niet voorstelbaar en niet wenselijk; stress hoort nu eenmaal bij het leven!  Maar de gedragspatronen die de deelnemers op dit moment gebruiken om met stress om te gaan werken blijkbaar niet en/of kosten heel veel energie. De bedoeling is dat de deelnemers bewust worden van deze energieverslindende gedragspatronen en samen op zoek gaan naar nieuwe gedragspatronen die een goede balans geven om flexibel met stress om te gaan. Dit groepsprogramma is gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Therapie (FACT), een heel actieve en snelle vorm van ACT voor meer psychologische flexibiliteit bij stress, met als doel een burn-out te voorkomen.  FACT steunt op 3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit: openheid, bewustzijn en engagement.
Bij dit programma hoort een werkboek. in het werkboek vind je oefeningen die je thuis kan doen om vaardigheden te trainen die je psychologische flexibiliteit vergroten.

Deze sessies kunnen ook "In-company" georganiseerd worden, al of niet samen met een yogasessie, voor meer info FIT & CO in-company YOGA​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​