Counseling in groep:

COUNSELING bij FIT & CO biedt ook groepsbegeleidingen aanDeze sessies worden begeleid door Katelijne Lauwers,  ACT-counselor, Klinisch Psycholoog, Doctor in de Psychologie en Tabakoloog.

Psychologische flexibiliteitstraining voor adolescenten - groepsessie  

Dit is een groepsbegeleiding van 7 sessies voor adolescenten tussen 14 en 18 jaar om ACT-vaardigheden aan te leren en meer psychologische flexibiliteit op te bouwen bij faalangst, piekeren, stress, een laag zelfbeeld en moeilijke emoties ,...
Deze groepstraining gaat door op woensdagNM van 15:30 tot 16:30u.
Vooraleer een adolescent wordt aangenomen in de groep zal er eerst een intakegesprek met de ouder(s) gehouden worden. 
Het aantal inschrijvingen is beperkt:  min 6 tot max 10 adolescenten.

Rookstop - groepsessie
Dit is een rookstopbegeleiding van 8 sessies in kleine groep. Er wordt een terugbetaling door de mutualiteit voorzien.
Rookstopsessies kunnen ook op maat binnen uw bedrijf georganiseerd worden - Referenties: o.a. Kautex, Provincie Limburg, Federaal Parlement, Sint-Gerardus Diepenbeek, CAD Hasselt, Gevangenis Hasselt.

Gewichtscounseling - groepsessie
Dit is een begeleiding van 8 sessies in groep. 
Het aantal inschrijvingen is beperkt: min 6 tot max 10 pers.​​​​​​​

FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit bij stress - groepsessie
Dit is een groepsprogramma van 5 sessies, waarin je leert wat stress is, wat stress met jou doet en hoe je kan omgaan met stress ipv stress weg te krijgen. Een druk leven zit nu eenmaal vol stressmomenten. Het is niet de bedoeling om deze spanning of stressmomenten uit je leven te bannen, want een spanningsloos bestaan is niet voorstelbaar en niet wenselijk; stress hoort bij het leven! Maar i.p.v. je energie te steken in het weg krijgen van je stress, kan je beter je energie steken in een balans vinden in je leven en met stress leren omgaan. Dit groepsprogramma is gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training (FACT), een heel actieve en snelle vorm van ACT voor meer psychologische flexibiliteit om beter om te kunnen met stress en een burn-out te voorkomen.  De 6 ACT-vaardigheden worden in FACT samengebracht in 3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit: openheid, bewustzijn en engagement.
​​​​​​​Bij dit programma hoort een werkboek. in het werkboek vind je oefeningen die je thuis kan doen om vaardigheden te trainen die je psychologische flexibiliteit vergroten.
Deze sessies kunnen ook "In-company" georganiseerd worden, al of niet samen met een yogasessie, voor meer info FIT & CO in-company YOGA​​​​​​​


voor data zie onze agenda

​​​​​​​