FIT & CO is een multidisciplinair gezondheidscentrum waar je zowel voor je fysieke gezondheid als voor je mentale gezondheid terecht kan.
Sporten verbetert je zelfbeeld, werkt even goed als antidepressiva bij lichte en matige depressies*,  helpt bij overgewicht en obesitas om je gewicht onder controle te krijgen en is een goede copingstrategie bij stress en angst. Regelmatig sporten, zonder extreme belasting, kan ook een middel zijn om beter om te gaan met chronische pijn.
Maar soms heb je extra ondersteuning en begeleiding nodig om je mentaal evenwicht terug te vinden, je psychologische flexibiliteit te vergroten en bewust, mindful dingen te doen zodat niet jouw klacht; maar JIJ de regie van jouw leven terug in handen kan nemen.

FIT & CO biedt hiervoor Counseling sessies aan gebaseerd op Focused Acceptance and Commitment Therapie of FACT** 
Het doel van deze sessies is op je mentaal evenwicht terug te vinden, je psychologische flexibiliteit te vergroten en bewust, mindful dingen te doen.
Je kan ervoor kiezen om deze sessies individueel te volgen of in groep.
Deze sessies worden begeleid door Katelijne Lauwers,  FACT-counselor, Klinisch Psycholoog, Doctor in de Psychologie en Tabakoloog.

Doelgroep: Volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar.

* Exercise for depression, Cochrane Database Systematic Review 2013:9: CD00436 .
** FACT of focused Acceptance and Commitment Therapie, is een heel actieve en snelle vorm van Acceptance and Commitment Therapie/Training voor meer psychologische flexibiliteit waarbij de focus ligt op 3 pijlers:  BEWUSTZIJN - OPENHEID - ENGAGEMENT
De focus van FACT ligt op een lange-termijn levenskwaliteit  en niet op korte termijn oplossingen of het tijdelijk vermijden van problemen.Voor info en consultaties Counseling at FIT & CO:
Tel: 0477 79 92 50
Email: katelijne@fitenco.be