Heb je al eens gedacht aan een cadeaubon van FIT & CO fitness of Yoga studio FIT & CO voor een verjaardag, voor de Sint of Kerst of gewoon zomaar om iemand te verrassen? Je bepaalt zelf de waarde van deze cadeaubon (minimumbedrag is 12 euro). 

Je kan deze bon fysiek of online aankopen bij FIT & CO.

Bij een online aankoop stuur je een mail naar administratie@fitenco.be met vermelding van fitness / yoga cadeaubon, het bedrag dat jij wil geven, de naam van de gever en het e-mail adres van de ontvanger. Wil je dat er een boodschap bij de cadeaubon geplaatst wordt, dan geef je dit mee in de mail. Schrijf dan het bedrag dat jij wil geven over op rekeningnummer BE 27 7340 0924 0873 voor een fitness cadeaubon of op rekeningnummer BE68 7350 1086 8634  voor een yoga cadeaubon, met vermelding "cadeaubon". Zodra we het bedrag ontvangen hebben wordt de bon gemaild naar het mailadres van de ontvanger, met jouw mailadres in CC. De ontvanger kan de bon afprinten en omruilen bij FIT & CO fitness voor een fitness-abonnement* of bij Yoga studio FIT & CO voor een beurtenkaart/losse les*.

.* Indien de waarde op deze bon niet overeenkomt met de volledige prijs van een abonnement/losse les of beurtenkaart; moet het resterende bedrag bij aankoop bijbetaald worden.
 * Cadeaubonnen worden niet terugbetaald!