Fitness > Infrastructuur

Infrastructuur - HygiŽne - Lockers - Drankautomaten - Betalingsmogelijkheden - Cadeaubon

Infrastructuur

Bij FIT & CO  train je in een aangename omgeving. De cardiotraining doe je met zicht op de tuin, dit geeft een gevoel dat je buiten aan het trainen bent. Als het weer het toelaat staan de tuindeuren open zodat je steeds frisse buitenlucht inademt.  Klik hier voor meer foto's fitness

cardio      fitness      fitness      buiten trainen

Tuinterras

Het tuinterras kan in de zomer gebruikt worden voor buikspiersessies, fietsen, TRX Suspension Trainining, of om na de training even uit te blazen en wat bij te praten.

         fietsen buiten      trx buiten      TRX buiten      buiten trainen

Aanbod

Personal Training

Openingsuren

Infrastructuur

 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

Parking

Er is een goed verlichte parking voor de deur.  Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling achter de inkom van de fitness.


Luchtbehandeling

We hechten ook groot belang aan de luchtbehandeling. Via een geÔntegreerd verluchtingssysteem wordt de lucht in de fitnessruimte  3x /uur volledig ververst.

HygiŽne

Bij aanvang van je training neem je aan de cardiotoestellen een trainingshanddoekje. Dit is voor je comfort en om de toestellen proper te houden. Tijdens het douchen leg je dit handdoekje voor de douchebak zo blijven de douches droog en proper. Nadien gooi je dit handdoekje in de wasmand aan de balie.
In elke douche hangt een dispenser met douchegel.

>Top

Lockers

Je kan in de kleedkamer gratis gebruik maken van de lockers om je waardevolle spullen in op te bergen.

>Top

Drankautomaten

In onze drankautomaat bevindt zich water en sportdrank. Daarnaast kan je aan de koffieautomaat koffie en thee krijgen.

>Top

Betalingsmogelijkheden

U kan bij ons betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, Payconiq en sportcheques.

>Top

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een manier om vrienden of familie te bedanken, te vieren of te motiveren dan is de FIT & CO cadeaubon* het ideale geschenk. Je bepaalt zelf de waarde van deze cadeaubon* (vanaf 20 euro). 

* Deze cadeaubon kan ingeruild worden voor een fitnessabonnement of een trilplaatabonnement bij FIT & CO. Indien de waarde op deze bon niet overeenkomt met de volledige prijs van een abonnement; moet het resterende bedrag bijbetaald worden.

        

>Top

 buiten trainen